***   Спортен клуб „Тича“   ***

Ви благодари за положените усилия да бъдете все по-добри…и в тениса и ви пожелава една красива и усмихната Коледа!

***   Здрава, пълна с благодат и много късмет   ***

***   Нова 2018  година! ***

***

ТЕНИС ЗИМЕН СЕЗОН 

Започна записването за зимния тенис сезон. Информация за свободни часове и графика на групите може да получите на тел. 0888 133017 или на място в Клуба.

За всички любители на тениса

А ЗА ДЕЦАТА…

Ние сме и тук: facebook

7 Replies to “ЗИМЕН СЕЗОН”

  1. Спортът е универсалното средство, чрез което един човек може да се изгради и развие като личност….! Нека да дадем свободата на децата и хората с увреждания да се развиват…! Нека се развиваме всички заедно! 🙂

  2. Страхотно е всичко, което сте написала и което правите!!! Пуснахме информация за вас на сайта си, ще разпространим и на други места.

  3. Адмирирам вашата дейност! Много добре сте го казали: “ Крайно време е и да спрем да искаме само държавата да се грижи за всичко….а обществото да играе ролята на пасивен наблюдател…“ най-накрая да прочета нещо добре написано и стойностно, но и да го има и на дела. Вие сте достойна за пример и аз ви поздравявав за всичко което правите!

  4. Радвам се, че има хора, които споделят вижданията ми относно спорта за хора с увреждания. Спортен клуб „Параспорт“- Бургас е с Вас и ще подкрепи всички Ваши инициативи относно интеграцията в спорта на тази социална група. Мотото на клуба ни е:“Всички заедно“. Колеги само заедно можем да покажем силата на духа на тези хора и че те са като всички нас.

Вашият коментар